YALNIZ DEGILMISIM

Merhabalar

Buradaki yazımda blog dünyasına veda ettiğimi sebepleriyle belirtmiştim. Ben bu kararı verdikten sonra gördüm ki yalnız değilim. Birçok blogger arkadaşım aynı dertten yakınıyor ve kimisi de sessiz sedasız çekilmiş bile.

Sonra sizden gelen yorumlardan birinde, Sevgili Gonca : " Burası senin evin, evini terk etmemelisin." demiş.

Durdum, düşündüm. En ufak sorunda nasıl ki evimi terk edip gitmiyorsam, evet blogumu da terk etmemeliyim. Madem çoğu blogger arkadaşım benimle aynı şeylerden şikayetçi, o zaman çekip gitmemek, şikayetçi olduğumuz şeylere/kişilere inat yazmak lazım.

Evet yazmaya devam edeceğim. Bu duruma sinir olup; " Ne güzel çekiliyordu, şimdi bu da nereden çıktı" diyenler olacaktır eminim :) Onlar için üzgünüm.

Sevgiler

Yorumlar

  1. Canım önceki yazını görmemiştim. Bende düşüncelerimi yazmak istiyorum. Benimde çoğu zaman aklıma geldi yazmayı artık bırakmak çünkü; insanların içerikle değil, görsellik, zenginlik, lüks, gösteriş gibi şeylerle ilgilenmesi canımı sıkıyor ve bende isyan ediyorum arada bir. Sonra diyorum ki kızım için yazmalıyım. Büyüdüğünde 'Bakalım annem neler yazmış' diye okuduğunda yüzündeki gülümsemeyi görmek istiyorum. Bence birlik olup bu konuyu detaylıca konuşmamız gerek. Bu konuda mesajlaştığım kişiler de var ve onlarda bu konudan çok rahatsız. Sen şimdi blogunu asla bırakma, biz arkandayız. Öpüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum. Birbirimize destek olmalıyız, başka türlü olmayacak Emekler boşa gidiyor maalesef :( Ben de öpüyorum tüm içtenliğimle.
      Sevgiler

      Sil
    2. Diğer sosyal ağlarda DM den yazışalım ve bu konu konuşalım diyorum...

      Sil
  2. Zaman zaman hepimiz çeşitli sebeplerden dolayı yılgınlık yaşıyoruz. Ama yalnız olmadığını bilmek güzel bir duygudur.. Yazmaya devam.... Umarım geçici bir süreçtir.. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Blog yazmaktan beklentin tartışılır bu durumda. Çünkü, kendin için yazıyorsan ki bir önceki yazında öyle demiştin o zaman neden başkalarının içerikleri ve firmaların kimi sectiği seni ilgilendiriyor? Garip...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çünkü sosyal sorumluluk projeleri üretmek istiyorum ama durum böyle olunca sadece üretenlere katkıda bulunabiliyorum. Firmalar işin içinde olmalı ki daha çok kişiye ulaşabileyim. Yoksa böyle benim gibi duyarlı birkaç kişiyle olacak iş değil. Herkesin bütçesi sınırlı, dolayısıyla da az kişiye ulaşılabiliyor.
      Her şeyde maddiyat arayan bu zihniyet beni deli ediyor. Neden isimsiz yaptınız yorum merak ettim?

      Sil
  4. Sevgili Mavi, blogcuanne'den geldim buraya. Yazmak 2 sebepten olur bence. Biri kendin içindir, anı defteri gibi, günlük gibi yazarsın. Birazcık kafana göre takılırsın. Gittiğin film de olur, okuduğun kitap da, çocuğunun kakası da bezi de..Kişisel blogculuk da denen bu türün firmaların ilgisini çekmesi zor.

    Niş blog diye bir tabir var; sadece belli bir konuda yazıyorsun. Dekorasyon, makyaj, annelik , moda gibi. Onlar işte bir pazar oluşturduğu, tüketime katkıda bulunduğu için firmaların merceğindedir. Mesela hamilesin, destek yastığı arıyorsun, blogcuannenin yazdığı marka ilk tercihin olur vs.

    Blogunu ''niş'' leştirmek senin elinde. Okumadıysan ''herşeyin başı blog'' kitabını şiddetle öneririm.

    Sevgiler.

    not: Olumsuz yorumlara cevap vermemeyi seçebilirsin. Kötü niyetle yola çıkan insana iyi niyetle yazmak havanda su dövmek bence.

    YanıtlaSil
  5. Yorumunuz için teşekkür ederim. Not için ayrıca teşekkür ederim. Olumsuz yorumu yayınlamayıp cevap vermesem bu sefer de başka şeyler çıkaracaklar.
    Maddiyat hiçbir zaman hayatımın merkezinde olmadı, olmayacak da. Ama dediğim gibi yapmak istediklerim için de desteğe ihtiyaç var.
    Dediğiniz kitabı okumadım ama en kısa zamanda okumaya çalışacağım. Hatta eğer sizde varsa bana ödünç verebilir misiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi ki seve seve ödünç veririm yalnız Bodrumda yaşıyorum. Bana özelden bir adres iletir misiniz?
      e.aydinsari@gmail.com'a yazabilirisiniz.

      Sil
    2. Mail atıyorum hemen. Çok teşekkür ederim

      Sil
  6. Yazıları geriden takip ediyorum .Yeni gördüm bunuda ah ne mutlu sana çok sevindim .

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Okuduklarınızla ilgili düşüncelerinizi benimle paylaşarak kendimi geliştirmeme katkıda bulunursanız sevinirim.
Ayrıca iletişim ve sosyal medya hesaplarınızı yoruma eklemeyi unutmayın.
Sevgiler
Mavi'nin Güncesi

REKLAM

Popüler Yayınlar