30 Yaşıma Sayılı Günler Kalmışken




30 yaşıma sayılı günler kalmışken, geçmiş zamanlarda yazdığım iki yazıyı okudum. Hem isteklerimin ne kadar değiştiğini gördüm hem de ne kadar basit şeyleri bile yapmadan günü geçirdiğimi... Diğer yazılarımı okumak isterseniz tıklayın 

Zaman ne kadar çabuk geçiyor değil mi? Ve biz günlük koşuşturmaca içerisinde, o kadar basit ve bir o kadar da huzur, mutluluk verici şeyleri görmeden, fark etmeden koca bir ömrü tüketiyoruz. Evet kesinlikle tam anlamıyla "Tüketiyoruz"

Bugün geçmiş yazılarımı okuduğum zaman, tekrardan düşündüm neler yapmak istediğimi. birkaç madde de bu sene ekleyeyim, dursun burada. Belki bir gün sırayla üstünü çizerim hepsinin.


Yapmak İstediklerime Eklediklerim :)

  1. Bazı sağlık sorunlarım iyice arttı ve artık göz ardı edilemeyecek durumda. Daha kötü şeyler olmaması için bu yaşımda kendime yapacağım en büyük iyilik, sağlık kontrollerimi aksatmamak olacak. Lenf bezlerim şişiyor ve dilimde beyaz lezyon denilen bir parça var. En kısa sürede tedavilerimi başlatıp, olumlu sonuçlar almalıyım!
  2. Hem beden hem ruh sağlığım için düzenli spor yapmalıyım! Yoga yada meditasyon ruhuma iyi gelecek diye düşünüyorum <3 li="">
  3. Çocuklarımla daha fazla vakit geçirmeliyim.
  4. Daha fazla yer görmeli, daha fazla okumalı, daha fazla insan/kültür tanımalıyım. O yüzden gezi planlarımın arasını kısa tutmalıyım!

Kaybedecek zaman yok. Hayat akıp gidiyor, dur demek olmaz!

Sevgiler

Yorumlar

  1. Sağlık önemli. İhmal etmemek gerek. Nice senelere....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İş ciddiye binmeden umursamıyoruz çoğumuz ama öyle yapmamak lazımmış. Çok teşekkür ediyorum, sevgiler 🙏

      Sil

Yorum Gönder

Okuduklarınızla ilgili düşüncelerinizi benimle paylaşarak kendimi geliştirmeme katkıda bulunursanız sevinirim.
Ayrıca iletişim ve sosyal medya hesaplarınızı yoruma eklemeyi unutmayın.
Sevgiler
Mavi'nin Güncesi

REKLAM

Popüler Yayınlar