Alıştırma Külotları

Zaman hızla akıp gidiyor. Ali Baran Şubat ayında 3 yaşına girecek. 2 yaş sendromu, çalışan anne olmamdan dolayı yaşadığımız sıkıntılar vs çok şükür hepsi geride kaldı. Sıra geldi tuvalet eğitimine. Alıştırma Külotları bu sırada devreye girsin mi girmesin mi karar vermeye çalışıyorum. Bu konuda düşüncelerinizi almak istiyorum.



Alıştırma Külotları Kullanılmalı Mı?

Bu külotların gerçekten gerekli olup olmadığına henüz karar veremedim. Marka ve modellere bakıyorum, çeşit çok ve neredeyse kullan at bebek bezi özelliklerinden farkı yok bir çoğunun. 

Ben istiyorum ki rahatsız olsun poposundaki nemden ama bebek bezleri gibi emici olduktan sonra pek farkı kalmıyor diye düşünüyorum. Sizce yanılıyor muyum? 

Aranızda alıştırma külodu kullanan varsa memnuniyet derecesini paylaşabilir mi benimle? Ve hangi marka/modeli aldığınızı da yazarsanız en azından karar vermem kolaylaşır. 

Şimdiden herkese teşekkür ederim, deneyimlerinizi benimle paylaştığınız için.

Sevgiler

Not: Fotoğraf internetten alıntıdır. 

Yorumlar

  1. Merhaba,
    Bende bir hevesle gidip almistim iki tane alıştırma kilodu.Ama sonradan gereksiz olduģunu anladım.Çünkü sizinde desiginiz gibi bez gibi bir nevi çocuk altinız bezsiz olduğunu hiç anlamiyor.Benim düşüncem ve internetten araştırmalarımda da okuduğum çocuk tuvaletini öğrenirken altına kaçırdığında onu bacaklarında hissetmesi ve ondan rahatsız olması gerekiyor.Alıştırma kilotlarını ben gezmeye veya dışarı çıktığımızda kullanıyordum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,
      Ben de rahatsız olup bırakmasından yanayım ama şu an çalışıyorum. Annem ve kayınvalidem bakıyor oğluma. Kayınvalidem 70 yaşında peşinde gezemiyor o kadar. Annem de evine yeni tadilat yaptı, eşyaları yeniledi ona da diyemiyorum o yüzden. En azından bezden daha az tutucu bir şey bulursam Diye bakıyorum. Ama pek şansım yok sanırım :)

      Sil

Yorum Gönder

Okuduklarınızla ilgili düşüncelerinizi benimle paylaşarak kendimi geliştirmeme katkıda bulunursanız sevinirim.
Ayrıca iletişim ve sosyal medya hesaplarınızı yoruma eklemeyi unutmayın.
Sevgiler
Mavi'nin Güncesi

REKLAM

Popüler Yayınlar