RUHUNA PANSUMAN - SUZİ AMADO - CERES YAYINLARI

Ruhuna Pansuman Suzi Amado

     Hepimiz zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bu süreç bitince ruhsal olarak ne durumda olacağız, hayatımızda ve kişiliğimizde neler değişecek gerçekten çok merak ediyorum. Dünya'nın bize YETER deme şekli biraz ağır olsa da, umuyorum herkes payına düşen dersi almıştır. Bu süreç bitince gerçekten hepimizin ihtiyacı olacak ruhuna pansuman yapmak.

     Bugün sizlere okuduğum bir kitaptan bahsedeceğim. Sabah başlayıp akşam bitirdiğim (2 çocukla) hem keyifli hem de öğretici bir kitaptı. Çocuğunuz yoksa siz yarım saatte okuyup bitirebilirsiniz. İçerisindeki yönlendirmeleri de not alarak ihtiyacınız olduğu zamanlar da faydalanabilirsiniz.



     Bahsedeceğim kitap ceres yayınlarından çıkan Suzi Amado tarafından kaleme alınmış Ruhuna Pansuman isimli kitaptır. Bu bir kişisel gelişim kitabıdır. Yazarının ifadesiyle bu kitap "kendi ilkyardım çantanı tasarla"man için hazırlanmış bir kitap.

     90 sayfadan oluşan kitapta her bölümden sonra uygulama sayfaları da bulunmaktadır. Dilerseniz uygulamaları kitap üzerinde yapabilirsiniz ya da dilerseniz kendi çizimlerinizle farklı bir defterde de yapabilirsiniz. Önemli olan uygulamaları yapıp kendi ilkyardım çantanızı tasarlamak. 

     Duygusal olarak yıprandığımız bir süreçteyiz. Bu süreç bitince hepimizin psikolojik olarak profesyonel bir desteğe ihtiyacı olacağını düşünenlerdenim. Eğer böyle bir desteğe bütçe ayıramayacaksanız, bu kitabı okuyarak kendinize ufak da olsa yardımcı olabilirsiniz.

     Bu kitabı okuma listesine alıp da okumaya niyetlenen tüm arkadaşlarıma iyi gelmesi dileğiyle, keyifli okumalar. Sevgiler

Yorumlar

REKLAM

Popüler Yayınlar