2 Yaşına Doğru

Merhabalar,

Başlıktan da anlaşılacağı üzere bizim küçük sıpa 2 yaşına girmek üzere. 3 Temmuz'da tam 2 yaşını dolduracak. Henüz konseptli doğum günü yapıp yapmama konusunda kararsızım. Abisinin ilk yaş günü diş buğdayıyla denk geldiği için, epeyi şatafatlı bir parti olmuştu. Onunla ilgili yazımı okumak isterseniz tıklayınız.

Eren Mert'e 1 yaş doğum günü de yapmadığımız için, bu sene ufak da olsa bir şeyler yapmak istiyorum. Ama nasıl bir şey olsun karar veremiyorum. Çok teferruatlı olmayacak bu sefer eğer olursa ama nasıl olsun?



Belki piknik alanında, birinci dereceden yakınlarımızla beraber bir pasta keserek kutlarız. Belki bir oyun alanında arkadaşlarıyla birlikte kutlarız. Nasıl olur hiçbir fikrim yok.

2 yaş doğum günü fikirleriniz var mı? Varsa ve benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Belki birlikte karar veririz nasıl bir kutlama olacağına.

Yorumlar

  1. Allah yeni yaşında da sağlık, mutluluk versin.

    YanıtlaSil
  2. Selamlar blogunuzu takpteyim sizde beni takip ederseniz çok mutlu olurum birde blogumda bir mim mevcut onuda blogunuzda cevaplarsanız sevinçten havalara uçarım :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Okuduklarınızla ilgili düşüncelerinizi benimle paylaşarak kendimi geliştirmeme katkıda bulunursanız sevinirim.
Ayrıca iletişim ve sosyal medya hesaplarınızı yoruma eklemeyi unutmayın.
Sevgiler
Mavi'nin Güncesi

REKLAM

Popüler Yayınlar