Yaz Dostum

O kadar çok şey var ki yazmak istediğim...

Bilgisayar başına geçmeden önce zihnimde her şey yerli yerinde, cümlelerim tamam ama nasıl bilgisayar başına geçiyorum, hepsi uçup gidiyor. Bundan sonra mümkün oldukça ses kaydı yapacağım ki unutmayayım.

Bilmiyorum belki çok yorgunum, kafam çok dolu. Zihnimde her şey birbiriyle çarpışır vaziyette. Belki de bu kargaşadan dolayı da unutuyor olabilirim. Sanırım bir durmaya, sakinlemeye ihtiyacım var. Ama bu pek mümkün değil.

İki çocukla tekken gerçekten sakinlemek ve durmak mümkün değil. Eskiler nasıl bakmışlar onca çocuğa hayret ediyorum gerçekten. Belki geniş ailelerde yaşıyor olmanın avantajını kullandılar bilemiyorum. Ama tek bildiğim ne yaparsam yapayım yetemiyor hissediyorum.



Önceden evim büyüktü, işleri bitiremiyordum ve kendime vakit ayıramıyordum. Ama şimdi 1+1 bir evde oturuyorum ama yine kendime yetişemiyorum. Aslında biraz eşimin işiyle de alakalı bir durum bu maalesef. Saat kavramı yok o yüzden bizim evde. Plan yapmak da çok zor. Şu sıralar çocukları bırakıp kaçabileceğim kimse de yok. Bunun da etkisi var tabi böyle hissetmem de bunu da unutmamam lazım.

Şu an yazarken fark ettim; kendi kendime konuşurken ne kadar da büyütüyorum bazı şeyleri. Aklımdakileri yazarken fark ediyorum aman ne kadar dxa abartıyorum diye geçiriyorum içimden ☺

İşte bu yüzden yazmayı seviyorum. İnsan kendisiyle yüzleşiyor yazarken, yazdıklarını okurken. Tabi yaaa, sık sık yazayım ben. 

Yorumlar

  1. selam
    Ne tesadüf Maviannenin Günlüğü bloğumun adı Mavinin Güncesini görünce bloğunu ziyaret etmek istedim
    yazmak şahane birşey
    haklısın yazınca bazı şeyleri ne kadar da büyüttüğümüzü görüp şaşırmamak elde değil değil mi?
    Yazmak terapi bence daha çok yaz
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir mavi sevdalısı daha, ne güzel. Hoşgeldiniz 😍

      Sil

Yorum Gönder

Okuduklarınızla ilgili düşüncelerinizi benimle paylaşarak kendimi geliştirmeme katkıda bulunursanız sevinirim.
Ayrıca iletişim ve sosyal medya hesaplarınızı yoruma eklemeyi unutmayın.
Sevgiler
Mavi'nin Güncesi

REKLAM

Popüler Yayınlar