Küçük Kara Balık

"Başka yerlerde neler olup bittiğini gerçekten bilmek istiyorum... Böyle amaçsızca yüzmekten bıktım usandım."
Çemberimde Gül Oya dizisini hatırlıyorsunuzdur, değil mi? İşte bugün bahsedeceğim kitap Küçük Kara Balık taaa o zamandan beri merak ettiğim bir kitaptı. Dışarı çıktığımız zaman kitapçıya uğramadan dönmüyoruz. Ali Baran'a dergi almak için girdik içeri ve tesadüfen bu kitabı buldum. Hep aklımda olan bir kitaptı, bulmuşken kaçırmak istemedim. Hemen aldım.


Samed Behrengi'nin yazdığı, İlknur Özdemir'in çevirdiği ve Serap Deliorman'ın resimlediği, çocuklara cesareti ve merak etmeyi aşılayan güzel bir öykü kitabı. Benim elimdeki kitabın yayınevi Kırmızı Kedi. Kitap farklı yayınevleri tarafından da basılmış. 60 sayfalık olan bu öykü kitabını siz yarım saat bile sürmeden bitireceksiniz. Çocuğunuzla ne kadar sürede okursunuz onu bilemiyorum :)

Ben kitaptaki resimleri beğendim.Çizimler de renkler de bence çok güzel.

Herkes bir amaç için dünyaya geliyor. Yaşadığımız süre içerisinde bu amacımızın ne olduğunu bulmak bizim elimizde. Amaçsızca ömür tüketmek boşa yaşamak demek. Bence siz de çocuklarınız da bu kitabı okumalısınız.

Sevgiler


Yorumlar

  1. Siparisim yeni geldi ve biz de kavuştuk bu sevimli kitaba. Okumak için sabirsizlaniyoruz:) sizin de keyif almanıza sevindim:)

    YanıtlaSil
  2. Benim okuduğum basımda kırmızı kedi yayınlarına aitti. Her yaşta okunabilecek bir kitap bence. Bende biraz geç okuyanlardanım :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Okuduklarınızla ilgili düşüncelerinizi benimle paylaşarak kendimi geliştirmeme katkıda bulunursanız sevinirim.
Ayrıca iletişim ve sosyal medya hesaplarınızı yoruma eklemeyi unutmayın.
Sevgiler
Mavi'nin Güncesi

REKLAM

Popüler Yayınlar