Ne Düsünecegimi Bilemedim

Aşağıda linkini paylaşacağım yazıyı okuduğum zaman, ne düşüneceğimi bilemedim. En iyisi mi düşünme boşver dedim kendime :)


Yazılanlar aslında mantığıma uyuyor. Yazıdan anladığım şeyi kısaca yazmak istiyorum. Daha önce okuduğum başka yazılardan, kitaplardan vs edindiğim bilgilerle harmanlayacağım. Uzmanların, çocukların tablet, telefon, pc vs gibi şeylerle fazla vakit geçirmesinler demelerinin sebebi, uyarıcıların daha renkli, daha çözünürlüğü fazla vs olması yani daha fazla uyarılmaları. Bunun başka bir adı var da hatırlayamadım :) tüm bu özelliklerden dolayı düz kara tahta ve sadece öğretmen uyaranı az geldiği için sıkılıp algılamıyorlarmış anlatılanları. Madem ileride öğretmen hariç her şey teknolojik olacak, o zaman algılamada ve öğrenmede sıkıntı olmayacak :) doğru anladım sanırım 😁

Yazının tamamını okumak için tıklayınız.

Yazıda bahsedilen sürece Ali Baran'ın eğitim hayatında denk gelir miyiz bilemiyorum ama denk gelmesini isterdim. Yaşayıp göreceğiz, teknoloji neler getirecek hayatımıza.

Sevgiler
Aylin

Not: Fotoğraf buradan alıntılanmıştır.

Yorumlar

  1. Geleceğe yönelik yazılan bir yazıya yapılan yorumlara üzüldüm,bahsedilen buluşların örnekleri ufa ufak sergilenir oldu ileri de kim bilir ne kadar ileri gidilir.
    bakalım ne kadarına şahitlik edeceğiz:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Okuduklarınızla ilgili düşüncelerinizi benimle paylaşarak kendimi geliştirmeme katkıda bulunursanız sevinirim.
Ayrıca iletişim ve sosyal medya hesaplarınızı yoruma eklemeyi unutmayın.
Sevgiler
Mavi'nin Güncesi

REKLAM

Popüler Yayınlar