Her Sey Birdenbire Oldu

Ben her zaman çabuk karar veren biri olmuşumdur. Çok şükür bu zamana kadar da verdiğim kararların çok azından pişmanlık duydum. Ama bu sefer gerçekten her şey birdenbire oldu.


Bir kısmınız bilir, ben aslında Marmara Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi mezunuyum. Okul süreci ve sonrası birkaç yıl kendi mesleğimi yaptım çok severek ama son dönemlerdeki siyasi ve dini kutuplaşmalar nedeniyle artık yapmıyorum. Şu an bir markada satış danışmanı olarak çalışıyorum ve bu işi de çok severek yapıyorum. Sürekli bir hareket, sürekli başka insanlar ve başka hayatlar...

Aniden verdiğim karara gelirsek, aynı şirket bünyesinde bir başka markaya geçiyorum, yani bir nevi rotasyon oluyor. Sabah gayet normal işe gittim. Gün güzel geçiyor, satılık çok iyi... Demek ki gideceğim ya güzel ayrılayım diye yaradanın bana mükafatıydı sanki dün. Bir telefon müdürümüz ' Aylin bizden bir kişinin diğer markaya geçmesi gerekiyor, sen gitmek ister misin?' diye sordu ve ben de hiç düşünmeden kabul ettim bir an boşluğuma geldi. O da tamam dedi ve bildirdi. 15dk sonra ben artık başka markanın çalışanı oldum.

Ben aslında kısa süreli gideceğimi düşünerek kabul etmiştim ama meğer devamlıymış :) İşin ilginci hiç pişman değilim ve içimde inanılmaz bir rahatlık var. Belki de bu bir fırsattı ve belki de her şey daha güzel olacak!

Yazımın başlığıyla aynı adı taşıyan bir şarkıyla sonlandırıyorum.


Sevgiler

Yorumlar

Yorum Gönder

Okuduklarınızla ilgili düşüncelerinizi benimle paylaşarak kendimi geliştirmeme katkıda bulunursanız sevinirim.
Ayrıca iletişim ve sosyal medya hesaplarınızı yoruma eklemeyi unutmayın.
Sevgiler
Mavi'nin Güncesi

REKLAM

Popüler Yayınlar