İngilizce Burçlar ve Özellikleri

İngilizce çeşitli ülkeler tarafından kullanılan bir dil olarak karşımıza çıkmaktadır. İngilizce küçük yaşlardan başlanarak her öğrenciye aynı eğitim verilerek öğretilmeye çalışılır. Ama bu sistem bazı öğrencilere uygun olmadığı için verimli bir dil öğrenimi gerçekleştirilmemektedir.

Günümüzde sıkça karşımıza çıkan konuşarak öğren dil öğrenimini hızlı ve pratik hale getirmektedir. Herhangi bir kuruma ya da dersliğe gitmeden internet üzerinde bir eğitim gerçekleştirilmektedir. Konuşarak Öğrenme kişilere hem İngilizce konuşmayı hem de yazma konusunda eğitim verilmektedir. Özellikle İngilizce de dilbilgisi öğrenimi zor gibi görünür. Ana dili İngilizce olan hocalar sayesinde derler zor değil kolay ve eğlenceli hale gelmektedir. İngilizce anadilimizden oldukça farklı olduğunu bilmek gerekir. Bu yüzden dil öğreniminde cümle kurarken İngilizce mantığı ile cümle kurmak gerekir. İngilizce öğrenmek isteyen kişiler özellikle önce İngilizce mantığını kafalarına yerleştirmeleri gerekir. Bu işlerini fazlaca kolaylaştıracaktır. Derslerin öğrencilerin seçtikleri gün ve saate göre işlenmesi de özellikle yoğun olan kişiler için bulunmaz bir fırsattır.

İnsanların tarih özelliklerine göre yıl içinde astronomi de 12 tane burç bulunmaktadır. Burçlar ateş, su, toprak ve hava grubu olarak dörde ayrılmaktadır. Burçlar kişilik özelliklerini yansıttığı için insanlar üzerinde etkisi oldukça büyüktür.

İngilizce Burçlar ve özellikleri hakkında bilgi vermek gerekirse, öncelikli olarak karşımıza çıkan burç ateş grubu burçlarından olan koç burcudur. Koç- aries olarak bilinmektedir. Özgür ve cesaret sahibi olan bu burçlar. Kişilerin hayatını renklendirmeyi seviyorlar. Boğa- Taurus olarak ifade edilir. Toprak burçları arasında olan boğalar güvenilir iyi iş etiği olan zaman zaman inatçı bir kişiliğe sahip özellikleri bulunmaktadır. İkizler-Gemini olarak bilinir. Hava grubuna ait olan burç çok yönlü ve enerjik olmaları ile bizleri karşılarlar. Canları nasıl isterse öyle yaşarlar. Yengeç- cancer olarak bilinir ve su grubundadır. Duygusal ve yaratıcı fedakâr kişilerdir. Güvende olmanın yanı sıra macera severler. Aslan- leo olarak ifade edilen ateş grubundadır. Kendine güveni yüksek, nazik ve cömert kişiler bizleri karşılamaktadır. Başak- virgo olarak tanımlanan ve toprak grubuna ait bir burçtur. Akıl ön plandadır ve hayatlarını keyifli hale getirmek için çalışırlar. Terazi- libra olarak bilinir ve hava burcu grubundadır. Para kazanmak için çok çalışır hırslı kişileri görebilmek mümkündür.

Akrep- Scorpio adiye ifade edilen su grubu burçlarındandır. Yoğun kişilik özellikleri bulunur ve karşılarındaki kişilere karşı nezaket sahibidirler. Yay- Sagittarius olarak bilinir ve ateş grubundadır. En canlı olan hayata pozitif bakan burçlardandır. Oğlak- capricorn olarak bilinen toprak grubuna aittir. Hırs, tutku ve doğa insanı olarak tanınırlar. Kova- Aquarius olarak ifade edilir ve hava grubundadır. Yeni fikirler üretmekte üstüne yoktur. Balık ise Pisces ifade edilen su grubuna ait bir burçtur. Ayrı bir dünya da yaşayan duygusal kişilerden meydana gelir.

İngilizce de bizim dilimi kadar geniş bir dil olarak karşımıza çıkar. Öğrenilecek bilgiler fazla olduğu için çok çalışılması gerekir. Burçlara baktığımız da dört grup olarak ayırdığımız burçlarında kendi aralarında ayrı özelliklerinin bulunduğunu söyleyebilir. Ateş grubu- fire signs olarak ifade edilir ve enerjik hevesli cesur kişilik özellikleri görülür. Toprak grubu- Earth Signs olarak ifade edilir ve pratik, sabırlı, güvenilir kişilik özellikleri görülmektedir. Hava grubu- Air Signs ifade edilmesinin yanı sıra kişilik özelliklerine baktığımız da sosyal hareketli realist olduklarını görürüz. Su grubu ise Water Signs ifade edilse de özellikleri arasında duygusal, yaratıcı ve fedakâr özellikleri görmek mümkündür. Burçlar hayatımız da önemli bir yere sahip olduğunu unutmamak gerekir. Burçların belli tarih aralıklarına ayrıldığını biliriz. Bu yüzden kişiler doğdukları tarih aralığında belirlenen burcuna bakabilir. Hatta doğum saatleri biliniyorsa eğer yükselen burcuna da bakabilirler.

Yorumlar

  1. Terazinin açıklama ile hiç alakası yok, çoğunlukla tembel olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim :)
    boyanbayan.blogspot.com
    instagram/@boyanbayan

    YanıtlaSil
  2. blogger keşif etkinliği sayesinde buldum bloğunuzu bende beklerim... sevgiler...
    http://balbocuguveannesi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Okuduklarınızla ilgili düşüncelerinizi benimle paylaşarak kendimi geliştirmeme katkıda bulunursanız sevinirim.
Ayrıca iletişim ve sosyal medya hesaplarınızı yoruma eklemeyi unutmayın.
Sevgiler
Mavi'nin Güncesi

REKLAM

Popüler Yayınlar