NEREDEN NEREYE

Selamlar
Bugün sizlere bir takıntımdan ve bu takıntının beni götürdüğü yerden bahsetmek istiyorum :)

Ben fazlasıyla keyfine düşkün biri olmama rağmen her zaman tüm işlerim tamamlanmış, her şey hazır olmuş olsun isterim. Bir şeyleri yapmak için yumurtanın kapıya dayanmasını beklemeyi hiç sevmem. Bu yüzden boş vakitlerimde aklıma gelen şeyleri araştırıp bilgi toplarım. Ne yapılır, nasıl yapılır, nasıl gidilir, neler varmış vs vs...


Yine böyle boş bir anımda çocuk doktorlarına bakarken bir hastahane buldum Central Hospital. Neden bilmiyorum kadrosunda gençleri toplayan bir kurum, bana her zaman daha cazip geliyor. Evet tecrübe önemli ama, çağa ayak uydurmak, her geçen gün değişen ve artan bilgilere anında erişebilmek vs. bakımdan sanki gençler daha iyi ve en önemlisi konuşmanıza fırsat veriyorlar :)

Bu hastahanede de beni çeken taraf bu oldu açıkçası. Çoğunluğunu orta yaş ve altının oluşturduğu doktor kadrosuna bakmak isterseniz tıklayınız. Doktorların özgeçmişlerinin sitede yayınlanıyor olması bence güzel bir şey. Eğitimlerini, çalıştıkları yerleri görerek doktorunuzu seçiyorsunuz. Bu da bence, doktora güvenmek için ekstra bir durum. Çünkü hastaneye gittiğiniz zaman kiminle karşılaşacaksınız önceden bilerek gidiyorsunuz.

Aranızda bu hastaneye giden var mı? Genel olarak hastanenin durumu nedir? Yönetim nasıl? Doktorlar nasıl? Evet gençler, böyle bir takıntım da var ama olsun :) Yine de daha önceden giden varsa tecrübelerini dinlemek isterim açıkçası.

İllaki sizin de takıntınız vardır ama böyle benim gibi 'Genç olsun tecrübesiz olsun' tarzı takıntılarınız var mı? :) Biraz sohbet edelim ne dersiniz?

Sevgiler

Yorumlar

  1. Doktorun genç olanından çok tecrübeli olanına bakarım ben ):
    Genç doktorlara pek güvenmiyorum yalan değil.
    Biraz korku meselesi.
    Ki bir adet diş çekiminde parça bırakmış tecrübesizle karşılaşınca.
    Ondan yani.
    Korku- korkma uvv fena idi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaşlı doktorlar da konuşmanıza hiç fırsat vermiyor ama hemen lafı ağzınıza tıkıyorlar sağolsunlar :) Derdinizi bile anlattırmıyorlar :)

      Sil
    2. Yaşlı doktorlar da konuşmanıza hiç fırsat vermiyor ama hemen lafı ağzınıza tıkıyorlar sağolsunlar :) Derdinizi bile anlattırmıyorlar :)

      Sil

Yorum Gönder

Okuduklarınızla ilgili düşüncelerinizi benimle paylaşarak kendimi geliştirmeme katkıda bulunursanız sevinirim.
Ayrıca iletişim ve sosyal medya hesaplarınızı yoruma eklemeyi unutmayın.
Sevgiler
Mavi'nin Güncesi

REKLAM

Popüler Yayınlar